-= C A R C A L C =-

 Carcalc is een product van   Basic software Design     

  -= Carcalc =- Iveco Sales Suport

Carcalc is breed toepasbaar.

Dat Carcalc breed toepasbaar is blijkt wel uit de vele bedrijven die Carcalc, of soort gelijk product, al geruime tijd naar alle tevredenheid gebruiken.

 

Fiat bedrijfswagens module van Carcalc:

In opdracht van een aantal Dealers waaronder de Truckland organisatie zijn onder de naam Fiatcalc ook voor de Fiat bedrijfswagens offertes te maken met een aangepaste Carcalc software.

O.a. Iveco Schouten; Deba Ettenleur en de Truckland vestigingen

Gebruiken Fiatcalc.


De Graaff Carrosserie Firma uit Zevenhuizen welke is gespecialiseerd in het leveren van transport oplossingen, o.a. ook voor de Iveco bedrijfswagens.
De Graaff werkt met een speciaal op maat gemaakte versie van de Carcalc software sinds 2009. Omdat De Graaff en toe leverancier is van o.a. IVECO zijn we bezig om de offerte module van van DE GRAAFF te integreren binnen het
Carcalc-ISS pakket.
Hiertoe kan de verkoper direct een offerte opmaken voor zowel de Bedrijfsauto als de opbouw.
Iveco bedrijfswagens Benelux:

Gebruiker van CARCALC ISS (Iveco Sales Suport).

Iveco Benelux is als starter vanaf 2005 een gebruiker van de Carcalc software.
Carcalc-ISS vormt de dagelijkse basis voor de distributie van de prijslijsten en technische specificaties. De in Carcalc-ISS geïntegreerde automatische up date module zorgt er voor dat alle gebruikers direct over de nieuwste gegevens kunnen beschikken.

Is in 2008, als grootste dealer van Iveco met meerdere vestigingen door Nederland, als initiatief nemer gestart met de ontwikkeling van een netwerk versie.
Hiervoor hebben wij een groot deel maatwerk geleverd om het systeem te kunnen integreren met het CRM systeem.
Verder is Iveco Schouten sinds 2011 ook een gebruiker van het FiatCalc pakket speciaal gericht op de bedrijfsauto's van Fiat.

Sinds 2007 ook een starter van het eerste uur met meerdere losse pakketten voor de verkopers.
Bij de vernieuwing van hun ICT infrastructuur zijn ook zij overgegaan op de netwerk versie.
Hier hebben wij ook een stukje maatwerk geleverd om Carcalc in te passen in hun dagelijkse bedrijfsvoering. De Deba is ook geïnteresseerd in het gebruik van de FiatCalc module.

Polywaard B.V.

 

Een bedrijf gespecialiseerd in de verbouw van gewone bestelauto’s naar auto’s die aan de specifieke eisen voor het koeltransport en levensmiddelen transport moeten voldoen. Ook Polywaard is een gebruiker van een maatwerk versie van de Carcalc software. Omdat dit ook voor Iveco bedrijfsauto' s met name de Daily Van uitvoering geld is er ook een overeenstemming bereikt om de offerte module voor polywaard te integreren binnen de Carcalc-ISS software.

 

 

 

 

 

 

 

Leverancier van o.a. de Atlas kranen en Terex machines

Werkt ook met een aangepaste Carcalc software

 

Er zijn u al vele bedrijven voorgegaan.